Inför Sean Banans hårtransplantation

Sean 33 har bestämt sig för att göra en hårtransplantation. Jag hade tidigare massa hår på skallen, långt hår och inbakade flätor. Det var något som definierade mig, säger Sean.

Sean arbetar som artist och underhållare. Att ha hår på huvudet är viktigt för honom. – För varje år och varje flickvän jag hade så blev hårstråna färre och färre på skallen, säger Sean. Han har tidigare provat ett speciellt medel för att bromsa sitt håravfall men när det inte hjälpte så började han överväga att göra en hårtransplantation.

Sean Banan kollar in sitt hår

Sean har länge tänkt att han inte ska göra ett ingrepp. – Jag har inte brytt mig om att fixa det. Jag jobbar mycket med barn och antimobbning. Jag uppmanar folk att vara sig själva och inte bry sig om vad folk tycker. Men nu har jag bestämt mig för att göra ett ingrepp, säger Sean. Han resonerar som så att genom att göra ett ingrepp så återgår han till sitt originella jag. Det är ingenting han förändrar.

Två vänner till Sean har gjort hårtransplantationer på Nordic Hair Clinic och fått ett bra resultat. Sean bokade därför en tid för en konsultation. På konsultationen bestämde han sig och bokade en tid för en hårtransplantation med FUE-metoden. Samt att göra PRP-behandlingar efteråt för bästa resultat.

 Har du gjort research om hur ett ingrepp går till?
– Nej det har jag inte. Mina två vänner som gjort hårtransplantationer har berättat lite för mig om hur det går till. Det räcker för mig.

Har känns det nu inför att du ska göra en hårtransplantation?
– Det känns bara bra. Det är ingen stor grej för mig. Jag ser det inte som någon stor extrem förändring. Jag går tillbaka till att bli den jag var.

 Har du berättat att du ska göra en hårtransplantation?
– Ja det har jag. Det är jag helt öppen med.

 Vad har du fått för respons?
– Frugan tycker det är bra att jag ska bli ännu snyggare. Haha. Min vän som gjort en hårtransplantation sa att det är bra att jag bestämt mig för att göra att ingrepp. Han lovade att jag inte kommer ångra mig.

Boka en gratis konsultation

På konsultationen diskuterar vi de bästa lösningarna för dig, helt kostnadsfritt.