Ivans hårtransplantation

Ivan 57 år började tappa sitt hår i 20-års åldern. Han blev mer och tunnhårig allt eftersom åren gick. Han ville göra en hårtransplantation för att få sitt hår tillbaka. – Jag ville bli snyggare, säger Ivan skämtsamt.

Ivan hade inte så mycket kunskap om hårtransplantationer. Han började läsa på och hittade information om att det är möjligt att transplantera hår med olika tekniker. Han blev väldigt intresserad och bestämde sig för att göra en hårtransplantation med FUE-metoden i kombination med en kur PRP-behandlingar.

Hur hittade du till Nordic Hair Clinic?
– När jag läste på om hårtransplantationer hittade jag till Nordic Hairs hemsida. Jag såg att man kunde boka en kostnadsfri konsultation. Jag gjorde det för att jag var intresserad av att veta mer om hur det går till. När jag kom till kliniken fick jag ett mycket bra bemötande. Det var en trevlig stämning. Jag blev undersökt och fick veta att jag kunde göra en hårtransplantation. Jag fick en tid en vecka senare. Det kändes spännande. Jag valde att göra mitt ingrepp på kliniken i Göteborg då jag bor i närheten.

 Berätta om din upplevelse under behandlingsdagen?
– När jag kom till kliniken blev jag väl omhändertagen. Personalen är magnifik. Dom ser en kan man säga. Jag fick svar på alla mina frågor jag hade innan. Ingreppet tog drygt 6 h. Efteråt åkte jag hem och tog det lugnt. Jag hade inga speciella besvär av ingreppet. Dagen efter kunde jag jobba som vanligt. Allt gick bra och smidigt. Ingreppet kändes väldigt enkelt. Jag vart positivt överraskad. Det är trots allt ett ganska stort ingrepp.

Direkt efter hårtransplantationen. 3 500 grafts.

Hur känns det nu när det gått drygt 6 månader sen ditt ingrepp?
– Jag har mycket hår idag. Jag måste klippa mig ofta haha.

6 månader efter hårtransplantationen

Var du öppen med att du skulle göra en hårtransplantation?
– Ja jag var helt öppen med det absolut. Det var inget jag kände att jag behövde dölja. Jag gick till jobbet dagen efter ingreppet med skorpor och blod på hjässan så det syntes ju att jag gjort en transplantation.

Skulle du rekommendera personer som befinner sig i samma situation som du var i att göra ett likadant ingrepp?
– Ja. Enligt vad jag upplevde så är en hårtransplantation ett enkelt och framgångsrikt ingrepp. Jag hade inte förväntat mig ett så bra resultat. Jag fick mycket mer hår än vad jag kunde tänka mig. Det känns mycket bra idag. Det händer att folk frågar mig vad jag har gjort när jag plötsligt har så mycket hår. Då berättar jag om min hårtransplantation och om hur nöjd jag är.

Boka en gratis konsultation

På konsultationen diskuterar vi de bästa lösningarna för dig, helt kostnadsfritt.