Karl of Swedens PRP-behandlingar

Med åren började Karls hår bli tunnare och hyn lite rynkigare. Han ville göra något åt det naturligt utan diverse kemikalier och tillsatser.
– Jag ville Boosta upp hår och hud och se piggare och fräschare ut, säger Karl.

Karl, även kallad Karl of Sweden 42 år från Stockholm arbetar som personlig tränare och kostrådgivare. Han brinner för träning och hälsa och föreläser om ämnet. Han är mån om sitt inre och yttre. Karl prioriterar att ta hand om sig. När han hörde talas om PRP-behandlingar för hår och hud blev han nyfiken och tog reda på mer information. Ett stort plus för Karl är att PRP-behandlingar är naturligt.

En vän till Karl rekommenderade Noric Hair Clinic och han bokade tid för en konsultation. Sedan bestämde han sig för att göra tre PRP-behandlingar för att bromsa håravfallet och få ett tjockare hår. Han valde också att göra tre PRP-behandlingar för ansiktet i syfte att korrigera och förebygga hudens vanliga ålderstecken. Förfina rynkor och ge huden mer lyster.

Bedövningssalva appliceras

Hur kändes det innan dina behandlingar?
– Det kändes spännande. Jag såg fram emot att se resultatet sen.

 Hur upplevde du dina behandlingar?
– PRP för håret var inte så farligt. Jag gjorde behandlingen utan bedövningssalva. Jag trodde att det skulle göra ondare än vad det faktiskt gjorde. När jag gjorde PRP-behandling för ansiktet fick jag bedövningssalva innan. Det kändes ändå lite men det gick bra. Till en början var det lite läskigt med nålar i ansiktet. Men jag vande mig snabbt.

Plasman injiceras i ansiktet
Plasman injiceras i hårbotten

Vad märker du för skillnad efteråt?
– Jag märker stor skillnad. Håret har blivit bli tjockare och strakare. Det växer fortare. Jag kan se att bebishåren håller på att växa ut. Jag har fått slätare hy och fin lyster i ansiktet.

Var du öppen med att du skulle göra PRP-behandlingar?
– Ja det var jag. Jag tycker att man ska ta hand om sitt yttre. Kan man göra det så naturligt som möjligt så är det bra.

Var det många som frågade och undrade?
– Ja jag fick massa frågor. Många var intresserade av att veta hur behandlingen går till. Om det gör ont och om jag ser någon skillnad.

Skulle du rekommendera andra att göra PRP-behandlingar?
– Ja absolut. Dom kommer få samma fantastiska resultat som jag. Se piggare och fräschare ut och få en bättre självkänsla.

 

 

Boka en gratis konsultation

På konsultationen diskuterar vi de bästa lösningarna för dig, helt kostnadsfritt.