Kundberättelse: Rosette, 33

Efter att ha använt löshår i ungefär ett år så började Rosette plötsligt tappa hår efter en reaktion på löshåret. Efter att ha provat diverse mediciner och keratinbehandlingar utan att uppnå önskat resultat så började hon göra PRP som gav det resultat hon sökte efter.

– Det hela började med mitt löshår. Jag använde det precis som vanligt men från ingenstans fick jag någon form av reaktion och mitt hår började falla av. Jag fick lite panik och gick till apoteket och frågade runt om vad som hade hänt. De flesta sa att det skulle komma tillbaka och att det inte var någon fara. Jag provade massor med olika behandlings saker, Priorin tabletter och keratinbehandling. Kanske blev det en gnutta bättre, men inget direkt resultat, det var långt ifrån vad jag ville ha så kände mig fortfarande väldigt missnöjd.

Rosette är en 30 årig färgfull och glad tjej som gillar att resa. Hon är brinner för musik och dans, speciellt samba. Vid sidan av det så jobbar hon som alkoholterapeut.

– Från att jag började få stora problem med mitt hår så gick det ungefär 6 månader innan jag fick höra om PRP. Jag var på en stor samba festival där min kompis började berätta för mig om Nordic Hair och PRP behandling och fick hör mycket goda ord så jag valde att prova.

Hur tycker du det var att göra PRP?
– Jag tycker det gick bra. För mig var det värre att ta blod än att göra själva behandlingen. De på kliniken var väldigt trevliga och hjälpsamma och distraherade mig bra vid blodtagning, jättetrevliga behandlingsrum också! Funderar faktiskt på att prova PRP i ansiktet någon gång.

Hur kändes det nu efter dina behandlingar?
Känns som att håret har blivit märkbart tjockare och bättre kvalité och det har jag faktiskt fått höra ifrån andra med. Man måste ha tålamod men PRP har verkligen gjort en stor förbättring till skillnad från de andra alternativ jag har provat.

Om dina kompisar skulle börja tappa hår, skulle du rekommendera dem att göra ett likadan behandling? 
Absolut! Skulle även säga gå på en konsultation innan du börjar prova massor med andra typer av lösningar.

 

Boka en gratis konsultation

På konsultationen diskuterar vi de bästa lösningarna för dig, helt kostnadsfritt.