Micke i Istanbul

Micke har precis kommit hem från sin mycket lyckade hårtransplantation i Istanbul. Han tycker det var en riktigt rolig, positiv upplevelse och hårtransplantationen gick supersmidigt. Här får ni läsa och se lite mer om Mickes upplevelse direkt ifrån honom själv när han kom hem.


– Det hela började ganska så impulsivt. Jag hade klart märkt att mina vikar börjat krypa lite uppåt och att det började bli svårt att bibehålla den frisyren man brukar ha. Det är ju självklart något man inte tycker är så roligt, så när min kompis valt att boka in en hårtransplantation i Istanbul blev det att jag hakade på i sista sekund. Hade tidigare läst om att Turkiet är världsledande på hårtransplantation och fick jättebra och snabb information av Nordic Hair så det kändes ok och jag körde på.

Jag har aldrig varit i Turkiet tidigare och jag hade faktiskt inte så höga förväntning av istanbul i sig. När vi anlände så stog det en chaufför med våra namnskyltar och väntade på oss vid flygplatsen vilket kändes riktigt lyxigt. Hotellet vi bodde på var superfint både inuti och utsikten från rummet, det var även nära till bra shoppingcenter och restauranger. Jag slogs verkligen utav hur fräscht allt var och de fördomarna jag hade försvann helt och hållet, det var verkligen högt över förväntan!

Hårtransplantationen gick jättebra. Jag tycker inte det var något som direkt kändes, bedövningssprutorna var som lätta getingstick men sen känner man ju ingenting. Jag trodde faktiskt att det skulle göra ont men efter någon minut släppte allt. Det hela kändes väldigt lugnt och de som jobbade var väldigt hjälpsamma.

Det hela kändes väldigt proffsigt och välplanerat måste jag säga. Enkla resor med egen chaufför mellan flygplatsen, kliniken och hotellet. Snyggt hotell med bra läge och grymt bemötande av personalen på kliniken! Något som var lite roligt var att man inte behöver tänka på att folk tittar på en efter att man gjort sin hårtransplantation för det är så vanligt där nere. Man nästan smälte in!

För att runda av, hade jag kunna göra om det och välja mellan Sverige och Istanbul så hade jag helt klart valt Istanbul. Man ska inte alls tänka att det är annorlunda att göra det på bortaplan, utan det är faktiskt en väldigt kul upplevelse! Ibland är det även skönt att komma bort lite från Sverige och vila upp sig.

Boka en gratis konsultation

På konsultationen diskuterar vi de bästa lösningarna för dig, helt kostnadsfritt.