Omids hårtransplantation

Omid 25 år började tappa hår när han var 20 år. Pannan blev större och större för varje år. Så jag valde att göra en hårtransplantation, säger Omid.

Omid provade först olika typer av schampon för att minska sitt håravfall. När det inte fungerade så började han överväga att göra en hårtransplantation.

Omid funderade länge på att göra en hårtransplantation. Han tvekade länge innan han gjorde det. – Jag oroade mig för att det skulle göra ont och vara ett jobbigt ingrepp att göra, säger Omid.

När en vän till Omid gjort en hårtransplantation på Noric Hair Clinic så vågade Omid ta nästa steg. Han bokade in en konsultation på kliniken i Göteborg. Där bestämde han sig för att göra en hårtransplantation med FUE-metoden samt en kur med PRP-behandlingar.

Före och fyra månader efter ingreppet. 2000 grafts.

Gjorde du research innan om hur ingreppet går till?
– Jag fick bra information om hur ingreppet går till på konsultationen. Sen pratade jag mycket med min vän som gjort en hårtransplantation. Jag undvek att läsa massa på internet för att jag inte ville skrämma upp mig själv.

Hur gick ditt ingrepp?
– Jag var väldigt nervös innan. Jag var orolig att bedövningssprutorna skulle göra ont. Men det var en kortvarig smärta. Resten av ingreppet kände jag inte alls. Jag gjorde 2000 grafts. Det tog drygt 3 h. Det gick väldigt fort och smidigt. Jag hade oroat mig helt i onödan.

Hur kände du efteråt?
– Det var skönt att ha det gjort. Läkningsperioden gick fort och det läkte som det skulle. Det kliade mycket medans det läkte. Med det är helt i sin ordning.

Hur känns det nu fyra månader senare?
– Det känns mycket bra! Jag har fått ett bra resultat på kort tid.

Var du öppen med att du gjort en hårtransplantation?
– Ja, jag har berättat för familj vänner och på mitt arbete. Nu fyra månader senare är det stor skillnad. Jag har fått många komplimanger för mitt hår.

Skulle du rekommendera andra att göra en hårtransplantation?
– Ja självklart! Jag rekommenderar alla som går i tankarna att göra ett ingrepp att göra det. Jag är så nöjd. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare. Det är bara köra.

 

Boka en gratis konsultation

På konsultationen diskuterar vi de bästa lösningarna för dig, helt kostnadsfritt.