Philips PRP-behandlingar för håret

Philip 36 år har de senaste åren börjat få tunnare hår. – Hårfästet börjar luckras upp och jag börjar bli lite kal. Så det känns bra att börja med PRP som motverkar det, säger Philip.

Philip arbetar som personlig tränare. Han är även aktiv på sociala medier. Dagligen inspirerar och motiverar han människor att träna och äta bra.

En vän till Philip har gjort PRP-behandlingar för håret på Nordic Hair Clinic och fick ett bra resultat. Philip blev intresserad och bokade då en tid för en konsultation på kliniken. Han bestämde sig sedan för att börja med att göra tre PRP-behandlingar för håret med en månads mellanrum. Detta för att bromsa sitt håravfall och väcka liv i trötta hårsäckar.

Plasman injiceras ytligt i hårbotten

Gjorde du research innan hur behandlingen går till?
– Jag visste ungefär hur det gick till då jag fick information på konsultationen. Men i övrigt har jag inte läst något mer om hur det går till. Jag var mer intresserad av folks resultat.

Hur kändes det innan första behandling?
– Jag kände mig lite nervös innan. Då jag är ett kontrolfreak.

Hur var din första behandling?
– Det gick snabbt och smidigt. Det gjorde inte alls ont. Jag vart positivt överraska då jag trodde att det skulle kännas betydligt mer. Det kändes som att få myggbett i huvudet.

Har du berättat att du gör PRP-behandlingar för håret?
– Jag har skrivit om att jag börjat med behandlingarna på mina sociala medier. Jag är helt öppen med det. Jag har fått en del frågor om behandlingen. Många blev intresserade.

Skulle du rekommendera andra att göra PRP-behandlingar?
– Ja absolut. Om jag får ett bra resultat så kommer jag rekommendera alla att göra PRP. Att behandlingen är naturlig är ett stort plus. Hade behandlingen inte varit naturlig så hade jag inte gjort det. Jag lider inte så mycket av mitt håravfall än så längre. Utan gör behandlingarna i förebyggande syfte.

 

Boka en gratis konsultation

På konsultationen diskuterar vi de bästa lösningarna för dig, helt kostnadsfritt.