Hudbehandling med PRP

Har din hud tappat lyster? Lider du av rynkor eller ärr? PRP-behandlingar för hud korrigerar & förebygger hudens vanligaste ålderstecken, helt utan kirurgi.

Vad är PRP för hud?

Huden påverkas till viss del av både genetiska och miljömässiga faktorer, men med tiden minskar den egna kollagenproduktionen och cellförnyelsen.

PRP står för “Platelet Rich Plasma”. Behandlingen innebär att vi hämtar plasma med tillväxtfaktorer ur ditt egna blod som sedan injiceras på områden i behov av läkning och stimulans. Tillväxtfaktorerna gör att kollagenproduktionen stimuleras och att cellförnyelsen sker snabbare.

PRP-behandlingar utförs på både män och kvinnor I syfte att förbättra huden.

Ansikte, hals, händer och dekolletage är de fyra stora behandlingsområdena. Där är huden som mest utsatt för yttre påfrestningar. Plasman verkar jämnt i huden och resultatet blir aldrig osymmetriskt eller klumpigt.

Pris för PRP-behandling

Vi brukar rekommendera tre till fyra behandlingar för att på ett bra sätt aktivera de positiva processer i kroppen som PRP ger upphov till.

Ansikte
4 300kr

Hals
4 300kr

Händer
4 300kr

Dekolletage
4 300kr

PRP kombinationsbehandling
1 500kr per extra område utöver grundpriset 4 300kr

Hur går PRP-behandling för hud till?

Behandlingen inleds med att en bedövningssalva appliceras på aktuellt hudområde. Genom ett vanligt blodprov tas sedan ca 24 ml blod som centrifugeras så att de olika beståndsdelarna skiktar sig.

Tillväxtfaktorerna syns sedan tydligt och kan lätt tas om hand och injiceras ytligt direkt i huden. En behandling tar ca 90 minuter inklusive bedövning.