Sannas PRP-behandlingar för håret

Sanna 26 år aktuell i realityserien “Are you the one – Sverige” på TV3 har den senaste tiden börjat tappa mycket hår. –  Jag ville börja med PRP för att förebygga att bli flintskallig, säger Sanna.

Sanna arbetar som frisör och håret är viktigt för henne. En vän till henne berättade om PRP som behandlingsmetod mot håravfall. – Jag är så glad för det. Jag hade inte hört talas om PRP innan, säger Sanna.

Efter en konsultation på kliniken bestämde sig Sanna för att ge PRP en chans. Hon fick rådet att börja med tre PRP-behandlingar med en månads mellanrum. Detta för att bromsa håravfallet och stimulera tillväxten.

Plasman injiceras ytligt i hårbotten

Gjorde du research innan hur behandlingen går till?
– Nej det har jag inte gjort. Men jag har kollat på er hemsida och sett mycket före och efter bilder. Folk har fått fantastiska resultat av behandlingen så jag har stora förväntningar.

Hur kändes det innan första behandling?
– Jag var lite nervös och orolig. Då jag är lite rädd för nålar och sprutor.

Hur var din första behandling?
– Det var mindre smärtsamt än vad jag trodde. Det gick väldigt smidigt. Inför nästa behandling kommer jag inte vara lika nervös nu när jag vet hur det går till. Nålsticken känns knappt.

Har du berättat att du gör PRP-behandlingar för håret?
– Ja det har jag gjort. Jag har berättat för vänner och kollegor. De var väldigt få som kände till behandlingen. Alla har dock varit positiva till att jag gör PRP. Detta beror främst på att det är en naturlig behandling tror jag. Många är även intresserade av att testa själva.

Skulle du rekommendera andra att göra PRP-behandlingar?
– Ja. Om det fungerar för mig så rekommenderar jag behandlingen till alla. Det är inte kul för en kvinna att tappa hår. Inte för en karl heller för den delen.

 

Boka en gratis konsultation

På konsultationen diskuterar vi de bästa lösningarna för dig, helt kostnadsfritt.