Sorayas hårtransplantation

Soraya 24 år har haft komplex över sitt hårfäste. Hon har funderat i flera år på att göra en hårtransplantation och sänka sin hårlinje.
– Min panna kändes jättestor, säger Soraya.

Soraya googlade och hittade till Nordic Hair clinic. Hon bokade tid för en kostnadsfri konsultation på kliniken i Göteborg. – Jag fick ett väldigt bra bemötande och ett bra intryck av kliniken. Jag fick se före och efterbilder på andra som gjort liknande transplantationer. Så då bestämde jag mig för att boka tid för en hårtransplantation, säger Soraya. Detta är något hon funderat länge på. Hon resonerade som så att varför inte ändra på något man verkligen vill. Det kommer att vara värt pengarna i slutändan.

Soraya gjorde en hårtransplantation med FUE-metoden och sänkte sin hårlinje. Efteråt har hon gjort en kur med PRP-behandlingar för bästa resultat.

Före ingreppet

Gjorde du research innan om hur ingreppet går till?
– Ja det gjorde jag. Jag läste på internet lite om hur ingreppet går till. Men det jag var mest intresserad av var att läsa om var resultat andra fått efteråt. Det var det viktigaste för mig.

Hur gick tankarna innan ditt ingrepp?
– Jag var glad och förväntansfull. Det var skönt att äntligen få göra detta ingrepp. Jag funderat på att göra det så länge. Jag fick göra mitt ingrepp tiigare än planerat då jag fick en återbudstiud. Det var perfekt för då hann jag inte tänka så mycket och hinna bli orolig för att det skulle göra ont.

Hur gick ditt ingrepp?
– Det gick som planerat. Det var endast bedövningssprutorna som kändes. Resten av ingreppet kände jag inte alls. Sjuksköterskorna var väldigt duktiga. Ingreppet tog drygt tre timmar.

Hur kände du direkt efteråt?
– Jag kände en lättnad att det var klart. Jag blev lite svullen av bedövningen och hade lite ont efteråt. Första nätterna var det obekvämt att sova. Men sedan kunde jag sova som vanligt. Läknings perioden gick bra. Det läkte som det skulle.

Direkt efter ingreppet. 1 200 grafts.

Hur känns det nu snart ett år efteråt?
– Det känns jättebra. Jag är så glad att jag gjorde ingreppet.

En månad efter ingreppet

Var du öppen med att du skulle göra en hårtransplantation?
– Nej, jag har inte beröttat det för någon. Ingen har märkt det heller vad jag vet. Några har sagt att jag ser yngre ut. Underläkningsperioden gick jag runt med keps. Sen klippte jag lugg så det gick att dölja. Jag har långt hår så givarområdet syntes inte heller.

Skulle du rekommendera andra att göra en hårtransplantation?
– Ja, man blir så glad efteråt. Jag har alltid haft komplex över min panna och min höga hårlinje. Förut hade jag alltid lugg, men nu slipper jag det. Ingreppet är värt det för att det går smidigt att göra. Det är absolut värt pengarna. Jag är mycket mer nöjd med mitt utseende idag.

11 månader efter ingreppet

 

 

 

 

 

 

Boka en gratis konsultation

På konsultationen diskuterar vi de bästa lösningarna för dig, helt kostnadsfritt.